﷽
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ
صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ
السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً
وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى
تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها
طویلا...
شخصی گفت: اگر بدحجابی یا حجاب استایل بودن بد است، پس چرا دین ما توصیه به آراستگی کرده است؟!
گفتم: آراسته بودن یعنی تمیز و مرتب بودن، اما بدحجابی و حجاب استایل بودن و بلاگری و کشف حجاب یعنی تبرج و خودنمایی کردن، که این دومورد هیچ ربطی به هم ندارند. آراستگی با بدحجابی در تناقض است؛ چون بدحجابی یعنی پوششِ نادرستی که برخلافِ شرع است؛ اما حجاب پوششِ درستی است که مطابق شرع و قانون و عرف است. و البته با حفظِ حجاب و پوششِ سالم و درست، به راحتی میشه آراستی و نظافت و پاک و تمیز بودن رو حفظ کرد.
عکسی زیبا را از تنگه بنو، لمزان (بندرلنگه) در هرمزگان را مشاهده می کنید.
روحانی مجاهدی که تاپایان عمر سلاح را زمین نگذاشت/ مبارزی که اصلاح طلبان مسخرهاش میکردند
مرحومحسنی در روستای بزرگآباد، برای اهالی روستا اسلحه تهیه میکردند و در کوههای اطراف به مبارزین مسلح تیراندازی آموزش میدادند. برای تمرین تیراندازی، عکس شاه را به آنجا نصب میکردند و آن را هدف گلوله قرار میدادند. ایشان در نمازهای فرادا و جماعت نیز اسلحه به همراه داشتند. حتی در حالت قنوت، اسلحه کلت در دستشان بود.
روزهای اکنون تداعیگر یاد و خاطره مجاهد خستگیناپذیر، زندهیاد حجتالاسلام والمسلمین حاجشیخ غلامرضا حسنی امام جمعه فقید ارومیه است. هم از این روی و در نکوداشت آن یار دیرین انقلاب و نظام اسلامی، با حجتالاسلام دکتر محمد خلیلپور از مراودان وی و عضو کنونی شورای شهر ارومیه به گفتگو نشستهایم. امید آنکه تاریخ پژوهان انقلاب اسلامی و عموم علاقمندان را مفید و مقبول آید.
به عنوان آغازین سؤال، شما از چه مقطعی و چگونه با زندهیاد حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا حسنی آشنا شدید؟بسماللهالرحمنالرحیم. بنده از سال ۱۳۶۱ که در حوزه علمیه مشغول تحصیل بودم، از نزدیک با مرحوم آقایحسنی (ره) دیدار داشتم. حاجآقا طی این سالها، بارها در حوزه علمیه با طلاب نشست و برخاست داشتند. گاهی اوقات سؤالاتی از طلبهها میپرسیدند و مباحثات مفصلی با آنان داشتندکه این خاطرات، شیرین و به یاد ماندنی است. من مفتخرم که به دست ایشان معمم شدم و از مهر ماه سال ۱۳۸۱ و با واسطه یکی از دوستان به عنوان رئیس حوزه علمیه
امام خمینی(ره): اگر جهانخواران بخواهند در مقابلِ دین ما بایستند، ما در مقابل همه دنیای آنان خواهیم ایستاد.
مطالعه جدید نشان می دهد افرادی که مقادیر زیادی از غذاهای فوق فرآوری شده می خورند نسبت به افرادی که عمدتاً از غذاهای تولید شده صنعتی اجتناب می کنند، بیشتر در معرض خطر مرگ زودرس هستند.
افرادی که بیشترین غذاهای فوق فرآوری شده را مصرف میکنند- به طور متوسط هفت وعده در روز- در مجموع ۴ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ و ۹ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از عللی غیر از سرطان یا بیماری قلبی قرار داشتند.
«مینگیانگ سونگ»، محقق ارشد از دانشگاه هاروارد، میگوید: «این خطرات بالاتر مرگ به طور عمده ناشی از محصولات آماده بر پایه گوشت، مرغ، غذاهای دریایی، شکر و نوشیدنیهای مصنوعی شیرین شده، دسرهای لبنی، و غذاهای صبحانه فوق فرآوری شده بود.»
غذاهای فوق فرآوری شده بیشتر از مواد استخراج شده از غذاهای کامل مانند چربیهای اشباع، نشاسته و قندهای افزودنی تولید میشوند. آنها همچنین حاوی طیف گستردهای از افزودنیها هستند تا آنها را خوشمزهتر، جذابتر و پایدارتر کند، از جمله رنگها، امولسیفایرها، طعم دهندهها و تثبیت کننده ها.
به گفته محققان، این نمونهها شامل محصولات پختهشده بستهبندی شده، غلات شیرین، محصولات آماده برای خوردن یا گرم کردن، و غذاهای سرد میشوند.
به گفته محققان، شواهد در حال افزایش این غذاها را با خطرات چاقی، بیماری قلبی، دیابت و سرطان روده مرتبط میدانند. با این حال، تعداد کمی از مطالعات طولانی مدت ارتباط این محصولات را با خطر کلی مرگ یک فرد بررسی کردهاند.
برای این مطالعه، محققان سلامت بلندمدت نزدیک به ۷۵۰۰۰ پرستار زن و نزدیک به ۴۰۰۰۰ متخصص بهداشت مرد را پیگیری کردند.
هر دو گروه در مطالعات بهداشتی جداگانهای شرکت کردند که از اواسط دهه ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۸ انجام شد. هر دو سال، شرکتکنندگان اطلاعاتی در مورد سلامتی و عادات سبک زندگی خود ارائه میدادند و هر چهار سال یکبار یک پرسشنامه غذایی دقیق را تکمیل میکردند.
در طول یک دوره پیگیری متوسط ۳۴ ساله، محققان بیش از ۴۸۰۰۰ مرگ را شناسایی کردند.
اگرچه افزایش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با افزایش خطر مرگ مرتبط بود، اما محققان خاطرنشان کردند که این ارتباط پس از در نظر گرفتن کیفیت کلی رژیم غذایی افراد، کمتر آشکار شد.
این مطالعه نشان داد که کیفیت رژیم غذایی نسبت به مصرف غذاهای فوق فرآوری شده تأثیر بیشتری بر خطر مرگ زودرس دارد.
به گفته محققان، این میتواند به این معنی باشد که خوردن مقدار زیادی غذاهای سالم ممکن است اثرات مضر غذای فوق فرآوری شده را خنثی کند.
این تیم در پایان گفت: «یافتهها از محدود کردن مصرف انواع خاصی از غذاهای فوقفرآوریشده برای سلامتی طولانیمدت پشتیبانی میکند و مطالعات آینده برای بهبود طبقهبندی غذاهای فوقفرآوریشده و تأیید یافتههای ما در سایر جمعیتها ضروری است.»